Davines Authentic Replenishing Butter

HAAROLIE – VERPAKKING, AROMA

Davines Authentic Replenishing Butter is een olie in de vorm van boter. Het komt in een glazen, rustieke maar charmante pot, met een nette, effen sticker. De bovenkant is versierd met planten. De pot is erg mooi, en zal zeker dienen als een decoratiestuk in iedere badkamer. Het aroma is prettig.

Je kunt een vage citrusnoot ruiken, maar ook roos, oranjebloesemolie en verfrissende eucalyptus.

HAAROLIE – FORMULE EN APPLICATIE

Net als de meeste oliën voor haar met lage porositeit, heeft ook Davines Authentic Replenishing Butter een vaste vorm. Deze dikke olie warmt op in contact met de huid. Voordat je het aan gaat brengen, kun je het eerst in je handpalmen wrijven, zodat het verandert in een semi-vloeibare substantie.

HAAROLIE – CAPACITEIT EN EFFICIËNTIE

Davines Authentic Replenishing Butter heeft een capaciteit van 200 ml. Als je het alleen voor haarzorg gebruikt, zal het lang meegaan. Je kunt de boter echter ook aanbrengen op je lichaam en gezicht, maar zo zal het sneller opgaan.

HAAROLIE – RESULTATEN:

  • haargroeiversnelling 0
  • anti-haaruitval 2
  • anti-uitdroging 4
  • diepe reparatie 4
  • verfraaiende werking 4
  • haarbescherming 4
TOTAAL: 18

HAAROLIE – BESCHRIJVING EN INGREDIËNTEN

Davines Authentic Replenishing Butter bestaat uit stoffen die bijna 100% natuurlijk zijn. Het doel van de olie is het voeden en repareren van je haar en hoofdhuid. Dankzij de natuurlijke essentiële oliën, blijft het heerlijke aroma lang in je haar hangen.

Naast parfum, bevat Davines Authentic Replenishing Butter ook actieve stoffen, inclusief natuurlijke oliën als Shea boter, jojobaolie, sesamolie en Saffloerolie. Het is belangrijk om hun voordelen te omschrijven:

  • Shea Butter – main component of Davines product which is responsible for the solid consistency. Shea butter repairs and nourishes hair, and shields from damaging effects of weather conditions.
  • Sesamolie – voorkomt uitdroging van het haar en de huid, vertraagt verouderingsprocessen
  • Jojobaolie – in staat om de haargroei te versnellen, versnelt celvernieuwing en balanceert processen in de hoofdhuid dankzij squalaan
  • Saffloerolie – zeer exclusieve olie; gewaardeerd dankzij de verjongende eigenschappen. Het beschermt het haar en de huis, houdt vocht vast, en levert elasticiteit en vering.

Dankzij natuurlijke oliën en ingrediënten zonder parabenen, siliconen en comedogene stoffen, kun je het product zowel in het haar als op de hoofdhuid aanbrengen. Vrouwen met een lage haarporositeit moeten zich dus vrij voelen om Davines boter te gebruiken, om hun lokken te voorzien van voeding en reparatie. Als je besluit het Davines product te gebruiken, moet je onthouden dat het niet voor alle haartypes werkt.

HAAROLIE – APPLICATIEMETHODE

Authentic Replenishing Butter kan op droog haar worden aangebracht vóór de wasbeurt – laat het 5 minuten trekken en was dan uit met een milde shampoo. Je kunt Davines boter ook ’s nachts gebruiken; breng het aan op het haar en de hoofdhuid, laat het de hele nacht zitten en was het de volgende ochtend uit.