Garnier Fructis Oil-In-Spray

HAAROLIE – VERPAKKING, AROMA

Het product komt in een aluminium fles, die eruit ziet als een deodorant of haarmousse. Het heeft een erg zoet en fruitig aroma.

HAAROLIE – FORMULE EN APPLICATIE

Garnier Fructis Oil-In-Spray komt in een aluminium fles. Het heeft een vloeibare formule, die verandert in een mist op het moment dat je het eruit spuit. Dit type olie staat bekend als droge olie.

Je brengt de olie gelijkmatig aan, waardoor de oliën in het product snel worden opgenomen.

HAAROLIE – CAPACITEIT EN EFFICIËNTIE

Garnier Fructis Oil-In-Spray heeft een capaciteit van 150 ml. Het gaat niet lang mee, door de manier van aanbrengen (fles met verstuiver).

HAAROLIE – RESULTATEN:

  • haargroeiversnelling 0
  • anti-haaruitval 0
  • anti-uitdroging 2
  • diepe reparatie2
  • verfraaiende werking 3
  • haarbescherming2
TOTAAL: 9

HAAROLIE – BESCHRIJVING EN INGREDIËNTEN

Garnier Fructis Oil-In-Spray bevat drie natuurlijke oliën: mango-olie, abrikozenolie en zoete amandelolie. De oliën zijn gemaakt van een reeks vitaminen die het haar reparatie en bescherming bieden. Mango-olie bevat vele vitaminen die essentieel zijn voor gezond haar (bijvoorbeeld B, C, E). Abrikozenolie staat bekend om de beschermende eigenschappen. Het bevat vitamine A, B en E, versterkt het haar en geeft het veerkracht. Zoete amandelolie garandeert een goede hydratatie en levert een geweldige glans.

Helaas brengt Garnier Fructis Oil-In-Spray het haar nauwelijks in model – dit komt door het grote percentage alcoholen en de lage hoeveelheid oliën. Talloze siliconen verbeteren de haarconditie en versterken de glans voor een moment. Het zal het haar niet herstellen noch genezen. Comedogene en uitdrogende stoffen verstoren de werking van de oliën.

HAAROLIE – APPLICATIEMETHODE

Garnier Fructis Oil-In-Spray moet op het haar worden gespoten voordat je het in model gaat brengen. Dit maakt het proces gemakkelijker. Ook kun je het meerdere keren gedurende de dag gebruiken – wanneer je merkt dat je haar zijn vocht, glans en conditie is verloren.