Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

HAAROLIE – VERPAKKING, AROMA

Simpele, glazen fles, de meest elegante van alle Indische cosmetica en oliën op de markt. Olie speciaal voor reparatie van het haar – voorkomt haaruitval.

Erg intensief, onprettig aroma aroma.

HAAROLIE – FORMULE EN APPLICATIE

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil is erg waterig, met een honingachtige en gouden kleur. Het heeft een glazen pipet – dat helaas maar 1/3 van de druppelaar gebruikt. Dankzij de waterige consistentie van Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil, is het moeilijk aan te brengen en druipt het van de hoofdhuid, totdat je wat meer ervaren bent met haaroliën.

HAAROLIE – CAPACITEIT EN EFFICIÈNTIE

De fles van 100 ml gaat lang mee omdat de olie alleen voor hoofdhuidbehandeling wordt gebruikt. Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil is niet geschikt voor dagelijkse haarzorg en styling.

HAAROLIE – EFFECTEN:

  • haargroeiversnelling 4,5
  • anti-haaruitval 4,5
  • anti-uitdroging 4
  • diepe reparatie 4
  • verfraaiende werking 3
  • haarbescherming 3
TOTAAL 23

HAAROLIE – BESCHRIJVING, INGREDIËNTEN

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil is een mengsel van Indische kruiden en natuurlijke oliën uit de Oosterse filosofie en zorg – Ayurveda. De taak van het product is het remmen van haaruitval en het stimuleren van de haargroei. Brahmi, bhringraj and amla kruiden worden al jaren gebruikt in haar- en huidzorg, maar ook in behandelingen van vele problemen. In India worden ze als heilig beschouwd. Deze kruiden worden geweekt in natuurlijke oliën om hun eigenschappen ten goede te laten komen en de oliën te verrijken. Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil bevat amla, brahmi en bhringraj die worden versterkt door een paar oliën, zoals sesamolie (beschermt het haar en houdt water vast, kokosnootolie (levert geweldige glans, helpt de haarstructuur op te bouwen), castorolie (stimuleert haargroei en versterkt de haarkleur), rozemarijnolie (heeft antiseptische en antibacteriële eigenschappen, verzacht irritaties), wortelzaadolie (vermindert verouderingsprocessen). Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil is gemaakt om de haarzakjes te versterken, de microcirculatie in de huid te stimuleren en de haargroei te versnellen, terwijl haaruitval wordt geremd. De olie vervult al deze taken goed. Helaas kun je het niet in het haar laten zitten als een beschermende conditioner. Hier is het te waterig voor, en het ruikt erg vies.

HAAROLIE – APPLICATIEMETHODE

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil moet in het haar en de hoofdhuid worden gemasseerd, twee uur vóór de wasbeurt. Gebruik ongeveer 5 ml olie – een grotere hoeveelheid kan het haar verzwaren. Als je erg beschadigd haar hebt, kun je de olie de hele nacht laten zitten en het de volgende ochtend uitwassen.