Moroccanoil Luminous Hairspray

HAAROLIE – VERPAKKING, AROMA

Moroccanoil Luminous Hairspray wordt verkocht in een donkere, glazen spuitbus. De verpakking is leuk en ziet er mooier uit dan de andere klassieke platte flesjes van Moroccanoil. De dop van de pomp is van plastic, geverfd met een zilveren kleur. Na regelmatig gebruik kan de kleur er vanaf bladderen, waardoor de applicator er ietwat onhygiënisch uitziet.

Moroccanoil Luminous Hairspray heeft een prettig aroma dat lang op het haar blijft zitten.

HAAROLIE – FORMULE EN APPLICATIE

Moroccanoil Luminous Hairspray is een semi-vloeibare en kleurloze formule. De applicatie is gemakkelijk omdat het de vorm van een spray heeft; je kunt het altijd en overal gebruiken.

HAAROLIE – CAPACITEIT EN EFFICIËNTIE

Moroccanoil Luminous Hairspray heeft een capaciteit van 100 ml. De olie gaat niet snel op, omdat je het zelfs meerdere keren per dag kunt opspuiten. Het gaat ongeveer 6 weken mee.

HAAROLIE – RESULTATEN:

  • haargroeiversnelling 0
  • anti-haaruitval 0
  • anti-uitdroging 3,5
  • diepe reparatie 2
  • verfraaiende werking 4
  • haarbescherming 4
TOTAAL: 13,5

HAAROLIE – BESCHRIJVING EN INGREDIËNTEN

Moroccanoil Luminous Hairspray is bedoeld om je kapsel er mooier uit te laten zien. Het is speciaal voor vrouwen die veel last hebben van doffe en ontembare lokken. Dit haartype heeft vaak een viezige tint. Moroccanoil Luminous Hairspray verlicht het haar en versterkt de natuurlijke haarkleur. Ook verhoogt het de intensiteit van geverfd haar.

Het product bevat slechts één natuurlijke olie (Arganolie). Verder bevat Moroccanoil Luminous Hairspray vele siliconen (deze zijn verantwoordelijk voor de glans, door het haar te bedekken). Om het nog erger te maken, bevat het product een schadelijke hoeveelheid alcohol – dit beschadigt het haar en droogt het uit. Moroccanoil Luminous Hairspray verbetert het uiterlijk en de glans van het haar, maar als je het langere tijd zal gebruiken, kan het juist uitdrogend en verzwarend werken.

HAAROLIE – APPLICATIEMETHODE

Moroccanoil Luminous Hairspray is erg gemakkelijk om aan te brengen: sproei het op vochtig of geföhnd haar. Het product zal de haren beschermen tegen hoge temperaturen en schadelijke uv-straling. Je kunt het een aantal keren gedurende de dag gebruiken, voor een prachtige glans en een mooi uiterlijk.