Nanoil Hair Oil

de beste haaroliën - NanoilHAAROLIE – VERPAKKING, AROMA

Een prachtige, elegante en intrigerende fles gemaakt van zwart glas, met een indrukwekkende houten dop, versierd met een druppel – het ontwerp zorgt ervoor dat Nanoil in het oog springt.

Het verfijnde aroma is aantrekkelijk en blijft lang in je haar zitten.

HAAROLIE – FORMULE EN APPLICATIE

Nanoil Haarolie heeft een semi-vloeibare samenstelling: het is niet vloeibaar en ook niet dik. Hierdoor kun je elk haartje eenvoudig bedekken. De applicatie is gemakkelijk, comfortabel en hygiënisch dankzij de pomp van hoge kwaliteit die de haarolie heel precies doseert.

HAAROLIE – CAPACITEIT EN EFFICIËNTIE

Nanoil Hair Oil komt in een fles met een capaciteit van 100 ml, en is kosteffectief. Je kunt er een paar maanden gebruik van maken.

HAAROLIE – EFFECTEN

 • haargroeiversnelling 5 
 • anti-haaruitval 5
 • anti-uitdroging 4.5
 • diepe reparatie 5
 • verfraaiende werking 5
 • haarbescherming 5
TOTAAL 29,5

HAAROLIE – BESCHRIJVING EN INGREDIËNTEN

Nanoil Hair Oil is een lijn van drie producten. Elk van deze heeft invloed op een verschillend haartype. Zo’n precisie zorgt ervoor dat jij het product kan kiezen dat goed bij jouw haar past, en je de ingrediënten geeft die nodig zijn voor gezond en mooi haar.

Dus, is jouw haar:

 • dik en zwaar, weinig volume, gemakkelijk verzwaard als je kiest voor de verkeerde producten, kies dan voor: NANOIL VOOR HAAR MET HOGE POROSITEIT – dit is een set van lichtgewicht oliën die je haar niet zullen verzwaren; ze leveren vering en volume, verlichten de haarwortels en conditioneren de hoofdhuid.
 • nog niet beschadigd, maar het ziet er niet echt goed uit, zorgt voor problemen bij de styling en haarzorgrouting, valt het uit, heeft het droge punten en vettige wortels, is het kroezig en dof: kies dan voor NANOIL VOOR HAAR MET GEMIDDELDE POROSITEIT. Dit is een mengsel van zorgvuldig geselecteerde en gebalanceerde oliën, die de glans versterken, het haar temmen en voeden. Nanoil For Medium Porosity Hair voorkomt kroes en verzorgt je hoofdhuid.
 • zeer droog en beschadigd, broos, dun en valt het uit, verslechtert de structuur: kies dan voor NANOIL VOOR HAAR MET HOGE POROSITEIT. Het hydrateert je haar, herbouwt de keratinestructuur, repareert en versterkt de sulfidebindingen in het haar, remt haaruitval, maakt je haar zijdezacht en vol levendigheid.

Elke versie van Nanoil bevat unieke en innovatieve stoffen, geïnspireerd door de natuur. Ze verhinderen haaruitval en stimuleren de haargroei, maar zijn ook in staat om de inactieve haarzakjes “wakker te maken ”. Jouw haar krijgt weer structuur, volume en kracht.

Nanoil Haaroliën zijn verrijkt met zijde, keratine, lanoline, panthenol en vitaminen, waardoor het haar alles krijgt wat het nodig heeft voor gezondheid, genezing en schoonheid.

We moeten de olie prijzen voor het feit dat het gemaakt is zonder parabenen, uitdrogende alcoholen en stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de hoofdhuid en het haar.

Het is een geweldig product. De beste haarolie op de markt, die volledige reparatie en een verbeterd uiterlijk biedt, al na het allereerste gebruik.

HAAROLIE – APPLICATIEMETHODE

Nanoil Hair Oil heeft ook een innovatieve aanpak op het gebied van de applicatie. Je kunt de olie op veel verschillende manieren aanbrengen. Probeer een aantal technieken, of gebruik ze om de beurt – op deze manier zal je je haar repareren, conditioneren en voeden; zo ben je ervan verzekerd dat het niet beschadigt of uitvalt.

De meest populaire methodes voor het aanbrengen van Nanoil Hair Oil omvatten:

 • oliën van hoofdhuid en haar (je kunt Nanoil na een uur, een paar uur, of na een hele nacht uitwassen)
 • de olie 15 minuten vóór het wassen aanbrengen
 • de olie aanbrengen op vochtige lokken ná het wassen
 • de olie toevoegen aan een haarbalsem, masker of conditioner om het effect te versterken
 • de olie aanbrengen op droog haar – zelfs meerdere keren per dag (voor een conditionerend en verfraaiend effect)
 • Nanoil in de haarpunten wrijven, om ze te beschermen, te hydrateren en te repareren
 • de olie aanbrengen vóór het föhnen (levert hittebescherming)
 • de olie aanbrengen voor het zonnebaden (Nanoil Hair Oil bevat uv-filter, voorkomt schade, droogheid en vervagende kleur)
 • voor het stijlen, voor extra glans, minder kroes en gemakkelijkere styling

Nanoil Hair Oil staat gelijk aan volledige haarzorg van de hoogste kwaliteit. De revolutionaire aanpak om haar te repareren. Het product dat de behoeften van jouw haar kan voorzien en bij jouw levensstijl past dankzij de eindeloze applicatiemethoden.