OROFLUIDO Original Elixir

HAAROLIE – VERPAKKING, AROMA

Orofluido haarolie is te koop in een smalle, glazen fles, afgesloten met een zwarte, plastic kurk. De fles is versierd met oriëntaalse patronen, en ziet er mooi uit. Helaas is er geen applicator aanwezig.

Orofluido olie heeft een intense, zoete geur.

HAAROLIE – FORMULE EN APPLICATIE

Orofluido olie heeft een dikke, semi-vloeibare formule en een donkergele kleur. Je kunt het direct op je handpalmen aanbrengen. Dit kan echter voor problemen zorgen – het product kan je kleren vies maken. Een ander nadeel is dat het lastig is om het laatste beetje olie uit de fles te krijgen als hij bijna leeg is.

HAAROLIE – CAPACITEIT EN EFFICIËNTIE

Orofluido haarolie heeft een capaciteit van 50 ml, en is (helaas) erg inefficiënt. Het is onmogelijk om de olie tot op de laatste druppel te gebruiken, omdat er geen pomp bij zit.

HAAROLIE – RESULTATEN:

  • haargroeiversnelling 0
  • anti-haaruitval 0
  • anti-uitdroging 4
  • diepe reparatie 3
  • verfraaiende werking 3
  • haarbescherming 3
TOTAAL: 13

HAAROLIE – BESCHRIJVING EN INGREDIËNTEN

Naast siliconen, conserveermiddelen, parfum en kleurstoffen, bevat Orofluido haarolie ook drie waardevolle oliën: Arganolie, lijnzaadolie en papyrusolie. Dankzij de hoge concentratie van oliën, heeft het product een verfijnde reparatiekracht. De vele siliconen verbeteren het uiterlijk van je kapsel al direct na het aanbrengen.

Arganolie beschermt het haar tijdens het gebruik van machines die hitte genereren tijdens het stylen, zoals een stijltang of een föhn. Het is een effectieve conditionerende olie, die zorgt voor een beschermende laag op het haar.

Lijnzaadolie verbetert de haarconditie en vertraagt de verouderingsprocessen, dankzij de grote hoeveelheid vitamine E. Het beschermt het haar tegen uv-straling en houdt het vocht vast.

Papyrusolie beschermt het haar van vrije radicalen, en daarnaast levert het zachtheid, een verhoogt volume en verende haarwortels. Ook maakt het de haren glad en elastisch.

Orofluido haarolie is een ideaal product voor het in model brengen van je haar. Het werkt als je de glans wilt versterken en de lokken er perfect wilt laten uitzien. Helaas zorgt het niet voor een volledige reparatie van het haar.

HAAROLIE – APPLICATIEMETHODE

Orofluido haarolie is een product om in het haar te laten zitten. Je kunt het op droog haar aanbrengen, vóór of na het stylen, maar ook op vochtige lokken na het wassen.