Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective Oil 150 ml

HAAROLIE – VERPAKKING, AROMA

Shu Uemura Essence Absolue komt in een heldere plastic fles met een mooie zwarte pomp. Het is verpakt in een doosje van flexibel en kleurloos materiaal.

Op de doos zijn Camelliabloemen ingegraveerd. Het ontwerp is erg indrukwekkend.

HAAROLIE – FORMULE EN APPLICATIE

De olie heeft een lichtgele kleur, een semi-vloeibare en vettige consistentie, en het aroma zal je omver blazen dankzij het Camelliabloemenextract.

HAAROLIE – CAPACITEIT EN EFFICIËNTIE

Shu Uemura Essence Absolue heeft een capaciteit van 150 ml. Het is heel erg efficiënt, omdat je slechts een paar druppels nodig hebt voor één applicatie.

HAAROLIE – RESULTATEN:

  • haargroeiversnelling 1
  • anti-haaruitval 1
  • anti-uitdroging 4,5
  • diepe reparatie 4
  • verfraaiende werking 5
  • haarbescherming 5
TOTAAL: 20,5

HAAROLIE – BESCHRIJVING EN INGREDIËNTEN

Hoewel Shu Uemura Essence Absolue een aantal vluchtige siliconen en parfum bevat, is het ook rijk aan natuurlijke Camelliaolie. Wel is het jammer dat dit de enige olie in de formule is. Laten we eens wat meer aandacht besteden aan Camelliaolie.

Camelliaolie is een niet-vettige olie met een heerlijke geur en een lichtgele tint. Het is al eeuwen bekend en befaamd in de Aziatische cultuur. De olie bestaat voornamelijk uit omega-9 vetzuren (oleolzuur). Het is ideaal voor haar met gemiddelde porositeit – het meest voorkomende haartype. Camelliaolie wordt geprezen voor de reparerende en voedende eigenschappen. Het versterkt het haar, maakt het glad en verzacht huidirritaties.

Een grote hoeveelheid Camelliaolie verzekert je van onmiddellijke verbetering van de haarconditie. De olie vermeerdert de glans en voorkomt uitdroging en kroes. Als je Shu Uemura Essence Absolue tijdens het stylen in de ochtend, zal de olie het haar beschermen van hitte en mechanische schade. Je haar zal niet beschadigd raken door barre weersomstandigheden. Ook blijft de geur de hele dag hangen, waardoor veel vrouwen Camelliaolie behandelen als een natuurlijk parfum.

HAAROLIE – APPLICATIEMETHODE

Het aanbrengen van Shu Uemura Essence Absolue is heel simpel: een paar druppels moeten worden aangebracht op droog of vochtig haar. Als je haar ernstig uitgedroogd is, kun je Shu Uemura Essence Absolue zelfs meerdere keren per dag aanbrengen.