Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil

HAAROLIE – VERPAKKING, AROMA

Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil heeft een aparte fles – karakteristiek voor Kevin Murphy cosmetica. De fles is gemaakt van plastic met een kleur van donker violet.

Het is een opvallend ontwerp – met een unieke vorm. De pomp maakt het aanbrengen gemakkelijker.

HAAROLIE – FORMULE EN APPLICATIE

Kevin Murphy Young Again olie is een heldere vloeistof met een lekkere geur. De pomp is plastic, met een kleine knop. Het meet de olie goed af, werkt goed en haalt de olie tot op de laatste druppel uit de fles.

HAAROLIE – CAPACITEIT EN EFFICIËNTIE

Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil heeft een capaciteit van 100 ml, wat erg lang meegaat. De pomp meet kleine hoeveelheden uit – genoeg voor één applicatie.

HAAROLIE – RESULTATEN:

 • haargroeiversnelling 0
 • anti-haaruitval1
 • anti-uitdroging 3,5
 • diepe reparatie 4
 • verfraaiende werking 4,5
 • haarbescherming 4,5
TOTAAL: 17,5

HAAROLIE – BESCHRIJVING EN INGREDIËNTEN

Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil werkt op alle haartypes. Het zorgt voornamelijk goed voor volwassen haar, dat dof, ruig en slap is. vrouwen met krullend en geverfd haar zullen deze olie waarderen. Ook zal het de haren beschermen tegen schadelijke werking van uv-straling – het is een perfect product voor als je blootgesteld bent aan de zon. Goed nieuws: Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil is vrij van alcoholen, SLS, SLES, paraffine, mineraalolie, dierlijke stoffen, aluminium en parabenen.

De olie bevat de volgende natuurlijke oliën en andere plantaardige ingrediënten:

 • Immortelleolie, gewonnen uit de lichtgele bloemen van de Helichrysum plant. Deze bloem staat ook wel bekend als de “eeuwige bloem ” omdat het nooit doodgaat – zelfs niet als het wordt geplukt. Organische Immortelleolie bevat actieve deeltjes met verjongende eigenschappen.
 • Burdockolie – versterkt het haar snel en laat het stralen.
 • Paardenkastanjezaadextract – beschermt de haarkleur, vermeerdert het volume en de glans.
 • Saffloerolie – perfecte verzachter, geeft het haar het juiste niveau aan vocht en maakt het levendig.
 • Appelextract – werkt als een antioxidant, ontgift het haar, omdat het de cellen helpt om toxines te verwijderen, houdt onzuiverheden aan het haar.
 • Suikerrietextract – bereidt het haar voor op een boost van voedingsstoffen; vergemakkelijkt de absorptie van waardevolle nutriënten in het product; laat de cosmetica doordringen tot in het haar.
 • Citroenolie – rijk aan antioxidanten, vertraagt de veroudering van het haar en stopt vergrijzing.
 • Camellia Sinensis bladerextract – verjongt, verhindert schade aan het haar, houdt de balans tussen water en vetten.

De taak van Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil is om de styling gemakkelijker te maken en om voor een mooi uiterlijk te zorgen na de applicatie. Verder levert Young Again Oil een verfijnde bescherming en voeding aan het haar. Helaas geneest het product de hoofdhuid niet, noch verbetert het de haarzakjes of werkt het als een behandeling om het haar weer op te bouwen. Het is echter wel een geweldig product voor het verbeteren van het uiterlijk van het haar. Het is een zeer goede conditioner en levert bescherming tijdens de dagelijkse styling.

HAAROLIE – APPLICATIEMETHODE

Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil moet worden aangebracht op gewassen haar, voor de styling en in plaats van andere haarproducten. Je kunt wat meer olie aanbrengen op droog haar voor een intensievere werking, glans en extra gladde lokken.